SC Remo

Veelgestelde vragen

Op deze pagina staan enkele vragen die met enige regelmaat worden gesteld. De antwoorden op deze vragen kunnen u op weg helpen binnen de vereniging en het voetbalgebeuren. Ook zijn er vragen opgenomen die niet direct gerelateerd zijn aan het voetbal, maar wel aan de vereniging.

Waar kan ik het adres van andere verenigingen vinden?
Waar kan ik de standen/ranglijsten vinden?
Is het mogelijk om de kantine te huren?
Ik heb een andere vraag!

Waar kan ik het adres van andere verenigingen vinden?
Op de pagina Links, in het menu onder het kopje Extra, staan verwijzingen naar andere websites op het internet. Klik in het kolom Regionaal voetbal op de link met de titel Alle voetbalvelden. Op deze pagina zijn de adressen van andere voetbalverenigingen te vinden. Aan de linkerkant is een optie om een vereniging te zoeken. Typ in het veldje Club zoeken: de naam in van de vereniging waarvan je het adres zoekt en druk op je toetsenbord Enter. Klik in de lijst met resultaten op de naam van de vereniging die je zoekt.

Er verschijnt nu een kaart van de omgeving van de vereniging en een tekstballon. In deze ballon staat onder andere de adresgegevens en het telefoonnummer van de vereniging. Het is wijs om het telefoonnummer te noteren voor het geval je niet op tijd aanwezig kan zijn. Op het tabblad Routekan je het adres van REMO invullen om automatisch de route vanaf REMO naar de andere vereniging te laten berekenen. Het adres van REMO isAsmansweg 104, Den Haag. De voorgestelde route en de duur van de reis wordt aan de linkerkant getoond voor het vervoer per auto, openbaar vervoer en te voet.

Waar kan ik de standen/ranglijsten vinden?
De standen van de elftallen van REMO staan niet meer op de website. Het aanbieden en onderhouden van deze gegevens op scremo.nl kost teveel tijd. Voor het bekijken van de stand van een elftal ga je naar voetbal.nl. Kies afhankelijk van je leeftijd voor één van de drie thema’s; Pupillen, Junioren of Senioren. Bij een eerste bezoek moet je je registreren, dit kan door rechtsboven op Registratie te klikken. Met de opgegeven gegevens kan je rechtboven inloggen en ben je klaar om gebruik te maken van alle opties die de website biedt.

Om de standen van je elftal te bekijken klik je op Clubs & competities en daarna op Amateurvoetbal. Ga vervolgens naar Zoeken naar clubs/teams, type REMO in en klik op Zoeken. Behalve de clubgegevens van REMO wordt er een lijst met elftallen weergegeven. Zoek in de lijst het elftal waarvan je de stand wilt weten en klik op de link Voeg toe aan mijn voetbal.nl. Hiermee wordt het elftal toegevoegd aan de lijst Mijn teams waardoor je in het vervolg makkelijker de gegevens van dit elftal kan bekijken. Klik tenslotte op Mijn teams en de naam van het elftal dat je net hebt toegevoegd. Nu krijg je een overzicht van de meest recente uitslagen, de stand en het programma van het desbetreffende elftal.

Is het mogelijk om de kantine te huren?
Nee, de kantine van REMO wordt niet aan derden verhuurd. REMO huurt het kantinegebouw van de gemeente, waardoor het niet is toegestaan om deze beschikbaar te stellen voor activiteiten van anderen.

Ik heb een andere vraag!
Heb je een vraag die niet voorkomt in deze lijst? Zoek met behulp van de zoekfunctie rechtboven in het menu of de pagina Zoeken of er informatie hierover op deze website te vinden is. Typ bijvoorbeeld helpen in om te kijken op welke manier je REMO als vrijwilliger kan ondersteunen. In de lijst met gevonden resultaten vind je mogelijk de informatie die je zoekt. Wanneer je nergens op de website de gewenste informatie kan vinden, kan je via hetcontactformulier je vraag stellen. We helpen je graag met het beantwoorden van je vraag.

Share this: