SC Remo

Tenue Remo

Als nieuw jeugdlid van REMO kan je pas wedstrijden spelen als je in het bezit bent van de juiste wedstrijdkleding. Aan de rechterkant van deze pagina zie je een afbeelding van het tenue van REMO. Deze kleding wordt enkel verkocht bij sportwinkel Free-kick in de Weimarstraat.

Jeugdleden moeten er zelf voor zorgen dat ze in het bezit zijn van de juiste wedstrijdkleding. Het tenue is eigendom van de speler en neem je op zaterdag mee als je een wedstrijd gaat spelen. Tijdens trainingen hoef je het tenue niet te dragen.

Tenue
Het tenue van REMO bestaat uit een wit shirt van het merk Hummel met donkerblauwe verticale strepen. Op de linkerborst staat het logo van de vereniging met daaronder de tekst S.C. REMO. Het logo van de vereniging ziet er uit als de wereldbeker. Verder bestaat het tenue uit een wit broekje eveneens van het merk Hummel en donkerblauwe sokken. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Free-kick
Weimarstraat 341
2562 HK Den Haag
Tel: 070 – 363 63 23
Website: Free-kick.nl
E-mail: sport@free-kick.nl

Adres Free-kick
Het tenue van REMO is enkel verkrijgbaar bij de sportwinkel Free-kick. Als je een medewerker vraagt om het tenue van REMO weten ze welke kleding je nodig hebt. Free-kick zit in de Weimarstraat, ter hoogte van de Valkenboslaan. Als je met tram 12 bij de halte Weimarstraat uitstapt sta je al bijna voor de deur.