SC Remo

Start seizoen 2020-2021

Nederland bevindt zich in een gezondheidscrisis en we weten niet hoe lang dit gaat duren. In al die onzekerheid zijn we als bestuur drukdoende de risico’s in kaart te brengen en daarop te anticiperen, de vereniging draaiende te houden door een nieuwe invulling te geven aan het verenigingsleven en te bedenken wat we voor kwetsbare leden kunnen betekenen.

Als het Coronavirus onder controle blijft, kunnen dan de competities weer van start gaan vanaf 1 september 2020. Voorzichtig kunnen we dus gaan vooruitkijken en plannen. Op korte termijn komt de KNVB een  ‘routekaart’ voor het voetbal, waarop alle data en fases richting 1 september 2020 staan. Hierin verwerkt de KNVB we dan ook de mogelijkheden voor de verenigingen voor in de zomer. Want nu veel Nederlanders voorlopig niet op vakantie gaan, biedt dat ook een kans. Door activiteiten te organiseren, kan men zich weer fit trainen richting het nieuwe seizoen. Vooral voor onze jeugdleden zou dit een mooie uitkomst zijn tijdens de schoolvakantie.

Om het nieuwe seizoen goed van start te kunnen gaan, hieronder een aantal data, die voor alle leden en ouders belangrijk zijn.

Opzegging lidmaatschap vóór 1 juni 2020

Overschrijving van en naar een vereniging tot en met 15 juni 2020

Speeldagenkalender KNVB 2020-2021.

Namens het Bestuur wens ik jullie een sportief seizoen toe. Let op elkaar, je veiligheid en blijf thuis.