SC Remo

Nieuwe aflevering van ‘Haaglanden Voetbal aan Tafel’

TVOpnameHaaglandenvoetbalaantafelmaandag29september2014-02

Komende maandag – 8 december – wordt er weer een nieuwe aflevering van ‘Haaglanden Voetbal aan Tafel’ opgenomen. Een voetbaltalkshow, met vier gasten aan tafel! Algemene voetbalonderwerpen zullen ter tafel komen, vooral met betrekking tot ons regionale voetbalwereldje. Maar ook de verrichtingen van uw club tot nu toe! Dat brengt weer de nodige discussie!

 

Met ook tussenitems, zoals o.a. een actueel gesprek ‘aan de bar’ en onze serie van ‘De Fluwelen Trap’. Ditmaal niet meer schieten op een doel met gaten, maar…..het aloude Latje Trap! (De opnamen hiervan zijn al te zien maandag aanstaande in Sir Winston!).

 

Aan tafel schuiven maandag bij presentator Ton Beije aan Dennis Lubout (speler GDA zo), Matthijs Seilberger (speler Forum Sport), Marko van der Kraan (speler Westlandia zo) en Jasper van Dijk (speler FC ‘s-Gravenzande), André Wetzel (hoofdtrainer HBS), Dick Jol (hoofdtrainer RAS en Hoekpolder), Chris Treling (hoofdtrainer FC Zoetermeer) en Humphrey Alladin (hoofdtrainer REMO). Rob Blankenstein praat ‘in het gesprek aan de bar’ met een voetbalgast.

 

Wil je erbij zijn? Dat kan, de toegang is gratis en dan moet je om uiterlijk 19.45 uur aanwezig zijn in de Entertainment Club van Sir Winston Leisure Centre (1e etage) in Rijswijk. (Gratis parkeren op de Lange Kleiweg). Als je erbij wilt zijn, laat het even via een mailtje weten: redactie@haaglandenvoetbal.nl

 

De opname start om 20.15 uur en de planning is dat wij om 21.30/21.45 uur klaar zijn (inclusief korte pauze). Iedereen is welkom, maar met name leden, aanhangers van uw club nodigen wij van harte uit aanwezig te zijn. Het programma is te zien op Regio TV/Infothuis op vrijdag 12 december (18.00 uur) en wordt daarna diverse malen herhaald op vrijdagavond, zaterdag en zondag

 

Redactie Haaglanden Voetbal