SC Remo

Beleef de Spelen in Den Haag!

image003

Kom van 6 tot en met 21 augustus naar de Olympic Experience in Den Haag! Het sportstrand van Den Haag verandert tijdens de Spelen in een Olympisch Rio waar je kunt sporten, sport kijken en sport beleven.

De Olympic Experience biedt sportfans – jong en oud -, gezinnen, sportclubs en het bedrijfsleven de kans om op het strand van Den Haag de Olympische Spelen en de verrichtingen van TeamNL optimaal te beleven. Het Scheveningse strand verandert dan in een Olympisch Rio met allerlei activiteiten die zijn gericht op sporten, sport kijken en sport beleven.

De Olympic Experience biedt dagelijks ruimte aan 5.000 bezoekers. Overdag kun je zelf allerlei sporten beoefenen, onder begeleiding van meer dan 25 verschillende sportbonden. In de namiddag en avond kun je live de Olympische Spelen volgen op grote TV schermen en TeamNL aanmoedigen, inclusief voor- en nabeschouwingen, entertainment en de aanwezigheid van oud-topsporters en Olympiërs. Ook wordt er live geschakeld met onder andere het Holland Heineken House in Rio.

Tijdens de Spelen van Rio is het sportstrand van Den Haag de thuisbasis van TeamNL!

Alle leden van Remo kunnen hieraan deelnemen! Wil je meer weten? Kijk op www.olympicexperience.nl en volg ons via facebook.com/olympicexperienceNL & twitter.com/oe_denhaag

Overzicht sporten per dag