SC Remo

REMO gastheer voor ‘Sport & Bewegen in de buurt’

Op Sportpark De Verademing, de thuishaven van sc REMO, vindt op zaterdag 21 september een evenement in het kader van ‘Sport & Bewegen in de buurt’ plaats. Vanaf 10.00 uur kunnen kinderen en volwassen terecht voor sportieve activiteiten en muzikaal entertainment.

REMO wil de bewoners van de wijk Segbroek graag laten kennismaken met de vereniging en haar sportpark De Verademing. Vanaf 10.00 uur kunnen buurtbewoners terecht op het sportpark om te genieten van de wedstrijden van de jeugdteams van REMO en diverse kraampjes die ter beschikking zijn gesteld aan buurtbewoners.

 

Tussen 13.00 en 15.00 uur kunnen kinderen tot 12 jaar deelnemen aan diverse activiteiten zoals 4×4-voetbal, volleybal, zakspringen, touwtrekken en een luchtkussen. Om 14.30 uur speelt REMO een oefenwedstrijd tegen RAS. De warming-up voor dit duel wordt vanaf 14.00 uur gedaan door de vrouwen van ADO Den Haag. REMO hoopt hiermee een start te geven aan meidenvoetbal binnen de vereniging.

 

Opening

 

De officiële opening van de happening wordt verricht door de directeur van het stadsdeel Hanneke Schippers, die vanuit haar rol erg betrokken is om bewoners van de wijk in beweging te krijgen. Zij zal de opening om 13.45 uur verrichten.

 

Vanaf 15.00 uur zal er ook muziek te beluisteren zijn op het sportpark. Onder andere Baithak Power en het populaire Express zullen acte de presence geven. Om 17.00 uur vindt de aftrap plaats van het 50+ voetbal. Een vriendenteam rond Soerin Malhoe en Humprey Alladin treedt dan aan tegen het Rotterdamse PKC’85. Het vriendenteam zal later dit jaar ook nog naar Suriname afreizen en daar 50+ wedstrijden spelen.

 

De kaartjes voor dit feestelijke evenement bij REMO zijn gratis, maar let op OP=OP. REMO hoopt vele (jeugdige) bewoners uit Segbroek te mogen begroeten op 21 september.

Zie hieronder de flyer.

S.C. Remo Zaterdag 21 sept. De Verademing Den Haag