SC Remo

KOM NAAR DE STADSSPELEN IN SEGBROEK!

Wil jij samen met je buurtgenoten sporten en bewegen? Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei krijg je volop de kans om nieuwe en bekende sporten uit te proberen, met elkaar de competitie aan te gaan en clinics te volgen.
Er is een bomvol programma voor jong en oud, sportief of juist niet! Iedereen kan gratis meedoen met leuke, laagdrempelige (sportieve) activiteiten.

Doe mee met floorbal, cricket, voetbal, dansen, handbal, volleybal of daag iemand uit om te schaken! Maak kennis met tal van sporten. daarnaast worden er ook demo’s gegeven in vecht- en verdedigingssporten met onder andere boksen, karate, Tai Chi en worstelen. Er is genoeg te doen, te beleven en te zien.

1 JULI

GROTE AFSLUITING IN HET ZUIDERPARK

Zet alvast in je agenda: op 1 juli worden
de Stadsspelen afgesloten met een groot sportief feest in en rondom Sportcampus Zuiderpark. Je kunt meedoen aan allerlei sportclinics en genieten van waanzinnige sportdemonstraties. Ook is er een Sportmarkt waar je alles te weten komt over sport in Den Haag en kun je sport- en gezondheidstesten doen. Maar er is tijdens de Stadsspelen niet alleen ruimte voor sport, ook op cultureel, culinair en muzikaal gebied is er van alles te beleven.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.stadsspelendenhaag.nl en volg ons via Facebook, Twitter en Instagram.

Vrijdag 19 mei

9:00 tot 15:00 uur 15:00 tot 17:00 uur

Zaterdag 20 mei

11:00 tot 17:00 uur

voor basisscholen vrije inloop voor alle leeftijden

vrije inloop voor alle leeftijden