SC Remo

Met je elftal of klas naar ADO Den Haag – Feyenoord!

Op zaterdag 25 januari 2014 speelt ADO Den Haag om 18:45 uur de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Deze topwedstrijd staat altijd garant voor Strijd, Passie, Haagse Bluf en Sfeer in het Kyocera Stadion! Een wedstrijd waar iedereen graag bij wil zijn!

Onze ploeg zou bij deze wedstrijd natuurlijk graag veel steun van al onze kleine supporters uit de regio willen zien.
Speciaal voor verenigingen en basisscholen uit de regio biedt ADO Den Haag daarom de mogelijkheid om voor deze wedstrijd kaarten te kopen voor hun leden of leerlingen t/m 12 jaar. Voor ADO Den Haag – Feyenoord kosten kaarten voor jullie slechts €12,50 p.p.. De kaarten bieden toegang tot de Lex Schoenmaker Familie Tribune. Er geldt wel op=op, dus wees er snel bij!

Om gebruik te maken van de actie dienen er minimaal 15 kaarten afgenomen te worden. Wij willen daarbij wel weten met hoeveel kinderen jullie komen en met hoeveel begeleiders. Er mag per 2 kinderen maximaal 1 begeleider mee. Voor beide groepen zullen er aparte kaarten met een verschillende kleur worden gemaakt. Volwassenen kunnen niet naar binnen met een kinderkaart en andersom. Wij willen ook graag van u een excellijst ontvangen met daarin de namen, adressen, woonplaatsen en de geboortedata van degene die naar de wedstrijd komen.

Wij hopen dat er veel klassen en elftallen naar deze topwedstrijd willen komen om hun helden aan het werk te zien.

Interesse in deze actie? Stuur de excellijst in de bijlage dan vóór 22 januari aanstaande ingevuld op naarticketing@adodenhaag.nl. Zij zullen dan contact met u opnemen voor de verdere afhandeling.

Kom allemaal met zoveel mogelijk kinderen naar het Kyocera Stadion en Support Our Team!