SC Remo

Feestelijke dag ‘Sport & Bewegen in de buurt’ bij sc REMO

REMO had zaterdag voor de kinderen en volwassen uit Segbroek een sportieve en muzikale dag georganiseerd om buurtbewoners vooral kennis te laten maken met de vereniging. Het was dan ook een drukte van jewelste op het complex ‘de Verademing’

Tekst & foto’s: Roland van der Linden

[wooslider slide_page=”sport-bewegen-in-de-buurt” slider_type=”slides” limit=”7″]

Op Sportpark De Verademing speelden alle eerste jeugdteams van REMO thuis, zodat bewoners van Segbroek een goed beeld konden krijgen hoe het is om bij REMO te voetballen. Ook waren er enkele kraampjes waar buurtbewoners spullen probeerden te verkopen.

 

Vanaf 13.00 uur werd voor de jeugd een 5×5-toernooi gehouden. Zowel jeugdleden van REMO als buurtkinderen deden mee, verdeeld over acht teams met bekende namen als Juventus, Arsenal, Napoli en Ajax. Ook konden kinderen meedoen aan activiteiten als touwtrekken en springen op een luchtkussen.

REMO-03 REMO-02

Het evenement werd van harte ondersteund door het stadsdeel Segbroek. De directeur van het stadsdeel, Hanneke Schippers, was dan ook aanwezig om de officiële opening te verrichten, samen met organisator Humprey Alladin van REMO. Samen hoopten zij met name dat REMO in de toekomst ook een meidenteam zou kunnen oprichten.

 

Om 14.30 uur stond het oefenduel tussen REMO en RAS op het programma. Om de spelers van REMO fit en gemotiveerd aan de start te krijgen, werd de warming-up van de thuisvereniging geleid door Kitty Susan en Lucienne Reichardt van het vrouwenteam van ADO Den Haag. De warming-up bleek zijn vruchten af te werpen. REMO kwam al snel in het duel op een 1-0 voorsprong door een treffer van Jeffrey Nevus de Brito en liep na de rust volledig over RAS heen. Het duel eindigde in een 6-1 zege voor sc REMO.

REMO-05 REMO-04

 

De middag werd afgesloten met een 50+ duel tussen een vriendenteam van Humphrey Alladin en Soerin Malhoe en PKC’85 uit Rotterdam. In de avond draaide het met name om eten, drinken en muziek en wisten buurtbewoners hun weg naar het REMO-terrein te vinden.

 

© Haaglanden Voetbal